Yritystukien hakemiseen liittyvä byrokratia ja prosessin raskaus on hankaloittanut ja hidastanut yritystukien hyödyntämistä etenkin pienemmissä yrityksissä. Valtakunnallinen palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä mahdollistaa nyt myös yritystukien jakamisen sähköisesti ja madaltaa näin kynnystä tukien hyödyntämiseen. Myös kuntatoimijat ja palveluita tuottavat yritykset hyötyvät.

Lue lisää

Tiedätkö mitkä ovat yrityksesi monikulttuurisuusvalmiudet? Haluatko saada lisätietoa organisaatiosi kulttuurista ja avoimuudesta? Osallistu Helsingin seudun kauppakamarin COME-projektin, Keskuskauppakamarin ja työ- ja elinkeinoministeriön järjestämään Menestyvä monikulttuurinen yritys kilpailuun, jossa etsitään monikulttuurisuudessa ja sen hyödyntämisessä menestyneitä yrityksiä.

Lue lisää

Uuden Tehtaan startup-ohjelma on jälleen polkaistu käyntiin. Hakemuksia kevään ohjelmaan saapui yhteensä 30. Hakemusten joukosta ohjelmaan valittiin 22 startupia. Valittujen tiimien ideat ja tuotteet vaihtelevat laidasta laitaan, joukossa on esimerkiksi uudenlainen energiatehokas kasvihuone, ”reklamaatioiden Tripadvisor” sekä ”sote-keskus 2.0”.

Lue lisää

Millaisia ovat tulevaisuuden liikenteeseen liittyvät, hyvät liikeideat ja ratkaisut? Kasvu Open kumppaneineen hakee ensimmäistä kertaa yrityksiä, joiden liiketoiminta keskittyy esimerkiksi älykkääseen liikenteeseen, infraan tai uusiin liikennepalveluihin sekä muiden toimialojen yrityksiä, jotka hakevat kasvua liikenteen alalta. Tulevaisuuden liikenne -Kasvupolun sparraukseen voi hakea mukaan 29.3 asti. Kasvupolun starttitilaisuus järjestetään 23.3. Espoossa.

Lue lisää

Kaikki puhuvat VR:stä eli virtuaalitodellisuudesta, mutta kuinka todellista se oikeasti on? MEDIAPOLIS LIVE:ssä alan tekijät avaavat VR:n tämänhetkistä tilannetta. Tapahtumassa kuullaan ja nähdään konkreettisia esimerkkejä VR-sisällöntuotannosta, -teknologioista ja -liiketoiminnasta. Mitä kaikkea virtuaalitodellisuudesta voi saada irti? Ketkä sitä käyttävät? Mikä on sen liiketaloudellinen potentiaali? Miten eri toimijoiden tulisi tehdä yhteistyötä? Miten rakennetaan VR:n tulevaisuutta?

Lue lisää

IT-palveluyritys CGI:n Future Talent -tiimi valittiin voittajaksi Tampereen kaupungin joukkoliikenteen hackathonissa, jossa keskityttiin infojärjestelmiin ja palvelukokemuksen kehittämiseen. Kilpailun voitto saavutettiin Matkaopas-nimisellä konseptilla, joka yhdistää hajanaiset joukkoliikenteen sähköiset palvelut yhtenäiseksi ja selkeäksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää

Pirkanmaan Kasvupolku®-sparraukseen valitaan mukaan 15 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa yritystä, jotka saavat kahden päivän ajan maksutonta tukea liiketoiminnan kehittämiseen yrityselämän asiantuntijoilta. Kasvu lähtee yrittäjän omista lähtökohdista, oli tavoitteena sitten kasvattaa yrityksen liikevaihtoa, henkilöstömäärää, lanseerata uusi tuote tai selvittää kansainvälistymisen mahdollisuuksia.

Lue lisää

Ladataan…