Adam Lambertin ja Queenin VR-filmatisoinnin ohjaaja Jannicke Mikkelsen saapuu Suomeen huhtikuussa. Mikkelsen on pääpuhujia virtuaalitodellisuutta käsittelevässä konferenssissa Tampereen Mediapoliksessa 25.4.2017. Konferenssi kokoaa yhteen useita alan kotimaisia ja kansainvälisiä asiantuntijoita. Ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

Kaikki puhuvat VR:stä eli virtuaalitodellisuudesta, mutta kuinka todellista se oikeasti on? MEDIAPOLIS LIVE:ssä alan tekijät avaavat VR:n tämänhetkistä tilannetta. Tapahtumassa kuullaan ja nähdään konkreettisia esimerkkejä VR-sisällöntuotannosta, -teknologioista ja -liiketoiminnasta. Mitä kaikkea virtuaalitodellisuudesta voi saada irti? Ketkä sitä käyttävät? Mikä on sen liiketaloudellinen potentiaali? Miten eri toimijoiden tulisi tehdä yhteistyötä? Miten rakennetaan VR:n tulevaisuutta?

Lue lisää

Pirkanmaan Kasvupolku®-sparraukseen valitaan mukaan 15 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa yritystä, jotka saavat kahden päivän ajan maksutonta tukea liiketoiminnan kehittämiseen yrityselämän asiantuntijoilta. Kasvu lähtee yrittäjän omista lähtökohdista, oli tavoitteena sitten kasvattaa yrityksen liikevaihtoa, henkilöstömäärää, lanseerata uusi tuote tai selvittää kansainvälistymisen mahdollisuuksia.

Lue lisää

Ladataan…